etusivulle
 

Sivustoon on linkitetty
Adobe pdf-tiedostoja.
Päivitä tarvittaessa
reader-ohjelmasi:
Adobe Acrobat Reader

Asukaskysely Viljakkalan kaatopaikkahankkeesta 532
Ainakin joidenkin viljakkalalaisten postilaatikoihin ja kunnalta saatuihin kesäasukasosoitteisiin jaettiin maalis-/huhtikuun (2006) vaihteessa Toivonen Yhtiöiden kysely Vironvuorten jätteenkäsittelykeskuksen ympäristövaikutusten arviointia koskien.

Jos koet olevasi Toivonen Yhtiöiden kaatopaikkahankkeen tai siitä aiheutuvan liikenteen vaikutusalueella, mutta et ole saanut edellä mainittua kyselyä, niin voit ilmoittaa asiasta Viljakkalan puolesta yhdistykselle.

Kyselyn aiheet ja vastausvaihtoehdot oli tietenkin muotoiltu yrittäjän tavoitteiden näkäkulmasta, eivätkä sellaisina toteuta asukkaiden kannalta oleellisten näkäkohtien esiin tulemista. Viljakkalan puolesta yhdistys vastustaa koko kaatopaikkatoiminnan Viljakkalaan sijoittamista ja haluammekin tässä yhteydessä muistuttaa, että hanketta vastustavaan kuntalaisaloitteeseen edelleen kerätään allekirjoituksia. Allekirjoituksia on nyt yhteensä n. 800.

Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita Viljakkalan puolesta yhdistykseen ja meille voi rajoituksetta lähettää mielipiteitä kaatopaikkahankkeesta. Yhdistyksenä teemme aktiivisesti työtä mm. ympäristäviranomaisten ja tiedotusvälineiden suuntaan.

Viljakkalan puolesta yhdistys
Haapanimentie 34
39310 Viljakkala

puhelimet,
puheenjohtaja: 0400 568068
varapuheenjohtaja: 0400 352866
sihteeri: 040 8241254

sahköposti:
vipu@viljakkalanpuolesta.net

palautelomake:
katso näiltä sivuilta!533
sivun alkuunsivun alkuun