etusivulle
 

Sivustoon on linkitetty
Adobe pdf-tiedostoja.
Päivitä tarvittaessa
reader-ohjelmasi:
Adobe Acrobat Reader

Yhdistys esitti Ylöjärven perusturvaneuvostoihin osaavia jäseniä 1438
Alla lainauksia Vipun esityksestä:1438
30.1.2009
Vipu - Viljakkalan puolesta ry

Ehdotus Ylöjärven kaupungin perusturvalautakunnan alaisten neuvostojen jäseniksi

Vipu yhdistyksenä toimii aktiivisesti erityisesti haja-asutusalueitten elinympäristön ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhdistys edustaa laajasti ja monipuolisesti toiminta-alueensa asukkaita ollen jäsenmäärältäänkin suurimpia entisen Viljakkalan alueen yhdistyksiä.
Yhdistyksen toiminta on puolueista riippumatonta ja tarjoaa siten avoimen ja toimivan kanavan kaikkien asukkaiden ja Ylöjärven kaupungin hallinnon välillä. Yhdistys oli mukana myös kuntavaaleissa 2008 omalla sitoutumattomalla listallaan, joka listana sai kolmanneksi suurimman yhteismäärän entisen Viljakkalan alueella annetuista äänistä.

Ehdotamme:

1. Elokaari -neuvoston jäseneksi Marja-Leena Niittyoja (s. 24.05.1946)

Marja-Leena Niittyojan pitkä kokemus kunnallishallinnon käytännöistä ja toiminnasta sekä perehtyneisyys erityisesti Elokaaren toimintaan laitoksen koko toiminta-ajalta antavat vankan pohjan toimia entisen Viljakkalan kunnan alueen perusturva-asiantuntijana ja asiainhoitajana.
Marja-Leena Niittyoja toimi 18 vuoden ajan Viljakkalan kunnan palveluksessa toimien palkanlaskennan lisäksi mm palkka-asiamiehenä sekä henkilöstö- ja eläkeasioiden hoitajana.


2. Perhe- ja lapsityön /Lapsi- ja nuorisoneuvoston jäseneksi Johanna Ihalainen (s. 03.04.1975)

Johanna Ihalainen on aktiivinen yhdistystoiminnassa sekä ohjaajana että toimitsijana. Hän on toiminut yhteensä jo vuosia eri urheiluyhdistysten sihteerinä sekä myös valmennustehtävissä mm. juniorikoripalloilun parissa. Johanna Ihalainen toimii suunnittelijana ja vetäjänä lasten ja nuorten toiminnan ohjauksessa, nuorten leiritoiminnassa ja ratsastuskoulutuksessa.
Aktiivinen harrastaminen ja nuorisotyö kuuluu Johannan koko perheen arkeen mm. miehensä jääkiekkovalmentajana toiminnan kautta. Nuoren perheen sekä harrastustoiminnan tarpeet ja mahdollisuudet että perheiden hyvinvointi laajasti katsoen Ylöjärvellä ovat Johannalle varmasti käytännössä tuttuja.
Johanna Ihalaisen taustaa:
Sihteerimerkonomi ja taloushallinnon assistentti, Matkailun ohjelmapalveluiden -ammattitutkinto hevospainotteisella linjalla, Islanninhevosharrasteohjaaja- ja paikalliskerhotuomariopinnot.1292
sivun alkuunsivun alkuun