etusivulle
 

Sivustoon on linkitetty
Adobe pdf-tiedostoja.
Päivitä tarvittaessa
reader-ohjelmasi:
Adobe Acrobat Reader

Yhdistys esitti Ylöjärven asukaslautakunnalle osaavia jäseniä Viljakkala-neuvostoon 1291
Valituiksi tulivat sekä varsinaiseksi jäseneksi esittämämme Esko Erkkilä että hänen varajäsenekseen esittämämme Ismo Friman.

Alla lainauksia Vipun esityksestä:1291
Vipu ry toimii aktiivisesti erityisesti haja-asutusalueitten elinympäristön ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhdistys edustaa laajasti ja monipuolisesti toiminta-alueensa asukkaita ollen jäsenmäärältäänkin suurimpia entisen Viljakkalan alueen yhdistyksiä. Yhdistyksen toiminta on puolueista riippumatonta ja tarjoaa siten avoimen ja toimivan kanavan kaikkien asukkaiden ja Ylöjärven kaupungin hallinnon välillä.

Esko Erkkilä on syntynyt vuonna 1947 Viljakkalassa ja omaa edelleenkin vahvat siteet Viljakkalaan. Viljakkalasta hän on Turun, Kokkolan ja Seinäjoen kautta päätynyt asumaan v. 1976 Tampereelle, mutta kuten hän itse sanoo "kotikulmanani on ja pysyy Viljakkala".

Esko Erkkilän poikkeuksellisen monipuolinen ja syvä tuntemus Viljakkalasta sekä aiemmin vakituisena asukkaana että nykyisin kesäasukkaana antaa mielestämme hänelle ainutlaatuisen pohjan toimia alueen palveluiden ja toimintamahdollisuuksien kehittämiseksi osana Ylöjärveä. Esko Erkkilä omaa lisäksi harvinaisen ansiokkaan kokemuksen yhteisten asioiden kehittäjänä sekä aiemman ammatillisen taustansa että laajan yhteiskunta-aktiivisen toimintansa kautta.

Esko Erkkilän henkilökohtaiseksi varajäseneksi esittämämme Ismo Friman on Vipu Viljakkala ry:n puheenjohtaja yhdistyksen perustamisesta 2005 lähtien.1440
sivun alkuunsivun alkuun